Speksteenkachels verdelers

U haalt pas alles uit uw speksteenkachel als die op een rendabele en esthetische manier wordt geïnstalleerd.

Het eerste wat onze verdelers doen is aandachtig naar uw wensen luisteren. Want zo kunnen ze precies achterhalen wat u verwacht. Dankzij onze jarenlange ervaring als importeur, ons uitgebreid machinepark en de service van onzer verdelers, kunnen we al uw verwachtingen inlossen. Want elk project wordt perfect door ons voorbereid en professioneel door onze verdelers geplaatst.

Na de installatie van de accumulerende kachels van NunnaUuni geniet u van een hoog rendement en een aangenaam binnenklimaat. De speksteenhaarden kunnen als hoofdverwarming of bijverwarming gebruikt worden. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een haardoven (al dan niet apart gestookt, zie Solo- en Duo-ovens), een warme bank of pelletsverwarming.

Welk interieur u bovendien ook heeft, speksteenhaarden integreren in diverse interieurstijlen is geen probleem. Er is immers een breed gamma aan klassieke en tijdloze haarden. Een speksteenkachel kan ook doorgebouwd worden naar de achterliggende ruimte. Combinaties met witte marmer of blauwsteen? Die geven een verrassend mooi resultaat en extra contrast. Kortom: u kunt de gekozen speksteenkachel naadloos in elk interieur integreren.

Hoe kan dat? Al uw maatwerkaanvragen worden apart onderzocht door de maatwerkafdeling van de Finse producent en voorzien van een definitieve prijs. Dus geen onaangename verrassingen later. Dit geeft ons de mogelijkheid om te diversifiëren en aan alle eisen en wensen van u te voldoen, binnen het vooropgestelde budget.

Kiezen voor een houthaard uit speksteen bij Soapstone, importeur van speksteenkachels van de beste merken, is kiezen voor een maatwerkkachel naar wens!

Creatie: Reclamebureau PopCom