Echte Finse speksteenkachels | NunnaUuni

De heerlijke stralingswarmte van de enige echte Finse speksteenkachels van NunnaUuni is gezond en veilig. Ze wordt zelfs vaak als onmisbaar omschreven. Logisch: de weldadige warmte voelt helemaal anders aan dan de stoffige en droge kamerlucht die wordt gecreëerd door vele andere haarden. De enige echte Finse speksteenkachel van NunnaUuni biedt ook puur gebruikscomfort en gezelligheid omdat uw klant amper 2 uur moet stoken voor een hele dag warmte.

En omdat hout een hernieuwbare brandstof en een CO2-neutrale brandstof is, kan hij de woning verwarmen zonder het broeikaseffect te vergroten. Nog goed nieuws: de nieuwe collecties van NunnaUuni spelen verder in op de stijgende vraag naar hernieuwbare energie en zijn bijzonder goed afgestemd op lage energiewoningen of passiefhuizen.

Nog meer voordelen:

  • Een warmteopslagkachel van NunnaUuni straalt relaxerende en gelijkmatige warmte uit en creëert een warme atmosfeer. Al snel na het aanmaken van de haard komt er een knusse en aangename warmte vrij omdat de kachel nog warm is van de vorige dag. Genieten van deze warmte wordt nog gemakkelijker dankzij de korte opwarmtijden.
  • Een echte massieve speksteenkachel van NunnaUuni verbrandt hout op een uitzonderlijk hoge temperatuur. De verbrandingskamer is enkel opgebouwd uit massieve Mammuttispeksteen die bestand is tegen extreme hitte. Tegelijk slaat de steen de warmte in de structuren van de haard op en geeft ze die nadien zachtjes en gelijkmatig af.
  • Een echte NunnaUuni speksteenkachel is gebouwd uit speksteen van superieure kwaliteit en gaat levenslang mee. De taklagen in de speksteen aan de binnenzijde geleiden de warmte zeer snel naar de speksteenmantel. De talklagen in de speksteenmantel staan haaks op de warmtegeleiding waardoor de mantel de warmte langzaam en gelijkmatig afgeeft aan de ruimte.
  • Het verbrandingsysteem, dat door NunnaUuni werd gepatenteerd, verbrandt het hout in de haard in een uiterst heet vuur. Dankzij de complete verbranding van het hout bij een temperatuur boven de 1000°C komen er bijna geen schadelijke gassen vrij. Er blijven ook bijna geen onverbrande resten meer over en de schoorsteen stoot bijna geen roetrook uit. Hierdoor blijven er ook zeer weinig roetresten achter in de haard. Resultaat: de warmteopslagcapaciteit van de haard blijft optimaal. Deze schone verbrandingsmethode noemen we het Gouden Vuur of Golden Fire.

Meer weten of bestellen?

Mail ons of bel 057/30.06.38

Creatie: Reclamebureau PopCom